(Coronaproof) Bedrijfsfeesten


Traditioneel

Ook dit jaar is alleen een aangepast feest verantwoord. We houden ons natuurlijk aan de coronaregels, maar vinden we het belangrijk dat “hij” (Sint Nicolaas) niet zomaar stilletjes voorbij rijdt. De kinderen missen in deze tijd al genoeg. Dus willen we hen op een verantwoorde wijze amusement bieden! Daarom hebben we ook dit jaar hard gewerkt om weer veel kinderen blij te kunnen gaan maken! 

We hebben diverse bedrijfs-alternatieven beschikbaar, waarbij we alle aanwezigen en onszelf beschermen door op verantwoorde afstand te blijven. Zoals u van ons gewend bent, zorgen we voor een gezellige sfeer. Ook is het weer mogelijk onze Snoeppieto-blaaskapel in te zetten voor een gegarandeerd spektakel!

  1. Onze theatershow op uw zelfgekozen locatie: u zorgt zelf voor het naleven van de dan geldende maatregelen bij de bezoekers. 
  2. Onze theatershow in theater de Schalm in Veldhoven. Met het dan geldende maximum aantal mensen in de zaal zullen we de kinderen entertainen waarna in de foyer een uitreiking is van de cadeautjes. Ook is het mogelijk nadien in de foyer nog een drankje te drinken met uw collega`s.
  3. Drive-through of Walk-through bezoek. Heeft u een grote hal, overdekte locatie of bedrijfspand waar Sint kan zitten en de Pieten de boel kunnen opleuken? Dan denken we graag mee hoe alle medewerkers met hun kinderen rijdend of lopend door de Sint-straat een leuk sinterklaasfeest kunnen beleven.
  4. Actief bezoek, onze Pieten hebben dit jaar een grote Pieten-bingo voorbereid die op gepaste afstand wordt opgeleukt door interactieve activiteiten. Natuurlijk gaat ieder kind uiteindelijk naar huis met een verrassing.
  5. Traditioneel bezoek van Sint en Pieten. (Alleen voor hele kleine groepen) In een geschikte ruimte komen Sint en Pieten bij de kinderen (zo nodig steeds op 1,5m afstand !). Er is tijd voor gesprekjes, uitwisselen van verlanglijstjes en cadeaus.

Ook voor bedrijven waarbij het personeel met hun kinderen niet bij elkaar komen, hebben we leuke alternatieven. Kijk daarvoor naar onze bedrijfsfilmpjes

We horen het graag als u met ons een verantwoord sinterklaasfeest wilt organiseren. We gunnen de kinderen het sinterklaasfeest, ze missen al genoeg in deze lastige tijd. 

Neem gerust contact op voor vragen, suggesties of andere creatieve coronaproof alternatieven, zodat we wensen op elkaar af kunnen stemmen.


Showbezoek

     

Elk jaar schrijven wij een nieuwe interactieve show met dans en theater. In samenwerking met theater de Schalm kunnen we ook dit jaar grote groepen ontvangen waarbij de bezoekers op gepaste afstand van elkaar blijven. In de foyer is een “meet en greet” en zullen Pieten de cadeautjes uitdelen. Waar vroeger vooral de grote bedrijven onze show boekten, is er nu ook de mogelijkheid om een gedeelte van de zaal te huren, zodat ook kleine bedrijven dit jaar gebruik kunnen maken van deze coronaproof optie.


Actief bezoek

Sint komt met zijn Pieten op bezoek, het grote boek is leidend, de kinderen en hun ouders houden allemaal 1,5m afstand van de acteurs, maar door leuke creatieve oplossingen proberen we die afstand voor het gevoel zo klein mogelijk te maken.