Bedrijfsfilmpjes


Voor bedrijven waarbij het personeel niet bij elkaar komt hebben we leuke alternatieven.

  1. Wij leveren u (een link naar) een speciaal voor uw bedrijf gemaakt filmpje. Daarin bieden Sint en zijn Pieten de cadeautjes aan. Wij spreken uw personeel en/of hun kinderen aan met een (als u wilt) eigen bedrijfstekst. We kunnen onze studio voorzien van bedrijfsspecifieke elementen, bijvoorbeeld een vlag of logo. Het logo kunnen we ook digitaal in de film toevoegen. Wilt u liever de opnames op uw bedrijf organiseren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
    Op uw bedrijf, of thuis, bekijken uw medewerkers en/of hun kinderen het filmpje met uw bedrijfsboodschap uitgesproken door Sint en/of Piet. Een mogelijkheid hoe dat zou kunnen, is te zien in dit voorbeeld filmpje.
  2. Wij bezoeken elk gezin virtueel in de eigen woonkamer. We kunnen met u als bedrijf afspraken maken over het aantal bezoeken en de duur van elk bezoek. We kunnen hiervoor een vaste datum plannen, maar we kunnen ook elke medewerker zelf een afspraak laten maken. Ook hiervoor heeft onze filmploeg al een promotie filmpje gemaakt.