Huisbezoeken


Sinds 1999 brengen we met veel plezier bezoeken aan huis. Soms voor grote families, maar ook voor een enkel kind maken we er een gezellig feest van. In het grote boek staat over elk kind wat geschreven waarop de Sint en zijn Pieten in kunnen spelen.

Ons streven is dat het sinterklaasfeest voor iedereen toegankelijk is. Daarvoor hebben we dan ook verschillende mogelijkheden. Zowel in tijdsduur als in samenstelling van het gezelschap.

Als gevolg van de strengere corona maatregelen zijn al onze huisbezoeken omgeboekt naar ‘virtuele’ of ‘drop off’ bezoeken. Dat wil zeggen dat Sinterklaas zal videobellen en/of Pieten de cadeautjes voor de deur zal afgeven. Daarmee voorkomen we direct contact en dragen we bij aan het inperken van de pandemie.

Er komen al twee Pieten op strooibezoek vanaf €25,-!!

Huisbezoek Sint + 2 Pieten

We willen er alles aan doen om de kinderen niet de dupe te laten worden van de corona maatregelen. Ook dit jaar staat voorop dat we coronaproof handelen. We verzorgen virtuele huisbezoeken dus geheel binnen de meest recente coronaregels.
Het team van Snoeppieto heeft ook een Snoeppieto-waardig alternatief uitgewerkt waarbij een Piet aan uw deur cadeautjes komt afgeven. 

Huisbezoek 2 Pieten

Sinterklaas kan niet op alle plaatsen tegelijk zijn, vandaar dat twee Pieten ook zonder Sinterklaas op pad gaan om kinderen een gezellige manier te verrassen. Ze komen dan voor het afgeven van snoepzakjes en/of om de cadeautjes af te geven. Als gevolg van de coronaregels komen we dit jaar niet binnen. We zullen er alles aan doen om op gepaste wijze een ‘heerlijk avondje’ te verzorgen.

Klik hier om een aanvraag voor huisbezoek te doen

Kijk en schrijf vooral in ons gastenboek want uw reactie is ons visitekaartje!

Klik hier voor ons bezoekformulier wat u in kunt vullen en op kunt sturen als u bij ons een boeking heeft gedaan.