Huisbezoeken


Sinds 1999 brengen we met veel plezier bezoeken aan huis. Soms voor grote families, maar ook voor een enkel kind maken we er een gezellig feest van. In het grote boek staat over elk kind wat geschreven waarop de Sint en zijn Pieten in kunnen spelen.

Ons streven is dat het sinterklaasfeest voor iedereen toegankelijk is. Daarvoor hebben we dan ook verschillende mogelijkheden. Zowel in tijdsduur als in samenstelling van het gezelschap.

Er komen al twee Pieten op strooibezoek vanaf €30,-!!

Huisbezoek Sint + 2 Pieten

We zijn blij dat de vooruitzichten zo zijn dat Sint en zijn Pieten weer bij u binnen kunnen komen. Ondanks dat het virtuele bezoek een heel goed alternatief was, verheugen we ons weer op het fysieke huisbezoek. Mochten de maatregelen vanuit overheidswege weer aangescherpt worden, dan zullen we dat respecteren.

Elk kind krijgt even de aandacht die het verdiend, we staan even stil bij wat in het grote boek staat geschreven. En natuurlijk delen we een cadeautje uit. Dat kan aan het begin van de feestdag zijn, maar ook als afsluiter met een “nog vergeten” hoofd-cadeau.

Geef vooral aan wat u verwacht dan maken we er voor iedereen een leuk feest van!

Huisbezoek 2 Pieten

Sinterklaas kan niet op alle plaatsen tegelijk zijn, vandaar dat twee Pieten ook zonder Sinterklaas op pad gaan om kinderen op een gezellige manier te verrassen. Ze komen dan voor het afgeven van snoepzakjes en/of de cadeautjes. In een kort gesprekje besteden we aandacht aan de bijzondere gebeurtenissen van het afgelopen jaar of spelen we in op de behoefte die dan leeft. We zullen er alles aan doen om op gepaste wijze een ‘heerlijk avondje’ te verzorgen.

Klik hier om een aanvraag voor huisbezoek te doen

Kijk en schrijf vooral in ons gastenboek want uw reactie is ons visitekaartje!

Klik hier voor ons bezoekformulier wat u in kunt vullen en op kunt sturen als u bij ons een boeking heeft gedaan.