Wie zijn wij


Snoeppieto is een vriendengroep die in 1999 is begonnen met het afleggen van huisbezoeken. Puur voor ons plezier en het plezier van onze gastgezinnen.

Elk jaar werd de groep groter en waren er steeds meer gezinnen maar ook verenigingen en bedrijven die het leuk vonden als we weer eens langs kwamen.

Met elk jaar een kleine verschuiving in de bezetting is in de jaren onze doelstelling niet veranderd; we zijn een groep die in eer en geweten het sinterklaasfeest wil doorgeven aan de nieuwe generatie.

wie zijn wij achter

Kwaliteit en deskundigheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Alles moet pico bello in orde zijn voordat we op pad gaan. Onze privé chauffeurs en ons dagvers gemengd strooigoed zijn daarin maar kleine voorbeelden.

wie zijn wij voor

Ook zorgen we voor een gedegen opleiding en begeleiding van nieuwe vrijwilligers om zo onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Het hele jaar door is een gedeelte van de groep bezig met de organisatie, maar Snoeppieto is en blijft een hobby naast onze dagelijkse werkzaamheden.

Een zonnige Spaanse groet,

Hoofdpiet Snoeppieto